New moon-video

Just det, kom och tänka på en sak nu efter att jag lyssnat på James Blunt-videon; skulle inte den låten vara perfekt om man ville göra ett fanmade New moon-klipp? När Edward lämnar henne typ. Hmm, får funderas på...

Sadface

Åh, värsta ledsen nu!! Lillbrorsan åker snart iväg till Kalmar för att besöka våra kusiner = hans bästa vänner, i två veckor. Och sen en vecka till... och en till... eller nåt sånt där.
Jag är iallafall lite sorgsen för det betyder att han inte kommer vara med på tisdag då jag åker till Oxford. Miss him already...!
Åhnej, nu kommer snart pappa! Ska skynda mig ner och pussa honom hejdå... =(


Update

Jaha... Här sitter jag i soffan och fryser med en öppen dörr bredvid mig. Tänkte skriva lite idag på ett bok-projekt men tänkte hinna träna också (wow, fullspäckat schema). Handen är ganska bra, var hos läkaren förra torsdagen och han trodde det var en seninflammation. Inte så farligt men fick ett bandage iallafall som jag har haft på mig på dagarna. Skolavslutningen gick jättebra! Jag var ju konferncier med Patrik och han var jättebra verkligen. Fick säga hejdå till min idrottslärare för han går i pension. Råkade säga något som kunde uppfattas som sexistiskt (läs: alla flabbade). Idag är det en vecka kvar tills jag flyger till Oxford, längtar sjukt mycket. R följde med till K-hamn i helgen(egentligen bara en dag, men ändå). Vi gjorde maten och axen blev sjuuuukt god.
Jag är typ färdig med rummet nu, köpt alla möbler förutom sängen som ska platsbyggas av pappa och farfar typ.


Feministen kommer krypande - snabbt

Såg just det här klippet på YouTube efter att ha sett något annat som ledde till det här... eller nåt.Vad f-n?! Vad är det här!!!?? Vem f-n låter 7-åriga (!!) flickor uppträda så här provokativt och sexistiskt?! De är halvnakna, gör rörelser med händerna vid de obefintliga brösten och juckar/magdansar med bålpartiet!! PLUS att de gör rullande rörelser med underdelspartiet precis som Beyoncé eller hur det nu stavas. Jag bryr mig inte om deras föräldrar tycker det är okej - de säger samma sak med skönhetstävlingar och visar samtidigt upp den översminkade 5-åringen som står i nån j-vla korsett och ler ett slående vackert leende precis som hon är tillsagd.
DET ÄR MENINGEN ATT DEM SKA LEKA - OCH INTE LEKA I SÄNGHALMEN OCH KONKURRERA UT VARANDRA TILLS DE UTFORMAR ANOREXIA OCH I BÄSTA FALL BULIMIA!!!
Jag svär inte (så att någon hör) i vanliga fall så ni fattar att jag är upprörd (läs: helt j-vla pissförbannad!). Jag har väl inte så mycket emot skönhetstävlingar när de är typ 19 bast men när de är så här små, då är det nåt som är helt j-vla fel.
Tillbaka till de dansande flickorna;
Jag bryr mig inte om att varenda (o)mogen kille i hela världen får erektions-party över den här videon och att Anders Eklund planerar en trip till staterna - sluta koreografera en dans till sjuåriga tjejer som har hela livet framför sig men förstörs av det här klippet pga att framtida chefer kommer att leta efter smaskiga saker på nätet för att hitta en ursäkt att inte anställa tjejen -"Nej du får inte jobbet för, oops, jag hittade en video på dig när du var sju år och dansade provokativt.".
Fattar de inte att alla kommer tro att de är lättfotade och kommer bli potentiella våldtagningsoffer?
Ååååååhhhhhrrrrrrggggg!

Kusin!!

Bara ett snabbt inlägg innan sängen. Kom hem för en timme sedan från farmor och farfar där de har besök av min faster och min 2 månader gamla kusin! Hon är världens finaste och är jätteliten. Men alla andra protesterar (utom Victoria, fasters kompis) när jag säger det, bara för att hon gick ner mycket i vikt efter födseln och när de andra hälsade på var jag på konfa så jag har inte sett henne tidigare... Hon är jättegullig!! Vi var i Österrike/Schweiz när hon kom så vi köpte ett gosedjur där, ett får med blommor. När de andra hälsade på (mamma, pappa och brorsan) så la min bror fåret i hennes vagga. Då blev hon totalt stilla och sa inte ett pip. När de sedan tog bort den så rörde hon sig som förut men blev stilla/vettskrämd när de la ner fåret igen. Haha!

Grrr...

Aaaarrrggghh vad jag blir arg på lärare ibland!! Vi skulle ha fotbollsturnering idag, hela högstadiet, men så säger idrottsrådet när alla är där;"Nej vi ställer in för det regnar." Hallå!! Om ni hade frågat eleverna så skulle inte en enda elev ha haft något emot att spela i regnet. Men bara för att dom skulle blivit blöta så fick vi gå till skolan och ha en vanlig skoldag!! DET är dålig stil. Så det var ingen riktig dag; på franskan informerade hon oss om vad vi ska göra på fredag, på svenskan läste vi och körde Hänga gubbe och på den sista SO-lektionen i åttan såg vi en dokumentär om Zimbabwe och sen fick vi gå hem. Bara för att det skulle varit en turnering idag så hade vi flyttat matte-provet till imorgon men då ska vi ha en J*VLA FOTBOLLSTURNERING!!! Och då missar jag slöjden och får IG... typ. *Piip* lärare...

Jaha, övrigt... Det har blivit värre med handleden. Carro tror att det kan vara en spricka men det får det inte vara! Jag vill inte ha mitt första gips någonsin när jag är i Oxford! Här är en bild. Snygga naglar va...?


Back

Hej igen!

Det var längesedan! Typ ett halvår...? Skitsamma, här är jag iallfall.
Ville bara skriva av mig lite, fick akut bloggbehov.
Tja... jag var på Green Day i lördags. Helt fantastiskt! Totalt sjukt!! Och som jag sa till pappa; "Det här är nog den bästa konserten jag någonsin kommer ha varit med om tyvärr!". Vilket är tråkigt, eftersom den var min första Ullevi-konsert.

En annan sak i lördags; boksläpp av Bree Tanners andra liv - den femte Twilight-boken! Har inte läst ut den ännu, men Bella är helt exalterad över den, haha!

Okej, lite personligare. Jag blir arg på människor som inte fattar att man försöker. Jag har faktiskt försökt få tag på dem - men vad mer kan jag göra! Jag är inte ens säker på om de hatar mig eller aldrig vill se mig. Men snälla, ge mig någonting jag kan trösta mig med. Antingen så att jag kan släppa er eller få er tillbaka. Och jag vette f*n - jag kanske varit kär i dig hela tiden, två år, utan ha insett det själv. Jag gick i sexan och jag var så fånig - snälla ge mig en chans till! Du fattar inte hur gärna jag vill träffa dig!! Shit nu börjar jag gråta...

Ville bara säga det.
Godnatt!

RSS 2.0